Intrevederea trilaterala de la Moscova dintre presedintele rus Vladimir Putin, omologul sau francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel s-a incheiat vineri seara, dupa aproape cinci ore de discutii, dialogul urmand ca continue in "formatul Normandia", relateaza Itar-Tass, potrivit Mediafax.

Presedintele rus, cel francez si cancelarul german vor continua discutille duminica, la telefon, a declarat, la finalul intrevederii de la Moscova, Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

In prezent, partile participante la dialog pregatesc un "text comun privind implementarea acordurilor de la Minsk, care va include si propunerile presedintelui Ucrainei", a anuntat Peskov.

"Acest propuneri vor fi prezentate pentru aprobare tuturor partilor aflate in conflict", a precizat el, adaugand ca dialogul va cotinua in "formatul Normandia", adica Franta, Germania, Rusia si Ucraina.

Potrivit lui, intrevederea trilaterala de la Moscova a fost "consistenta".

O prima intrevedere trilaterala Porosenko-Hollande-Merkel a avut loc joi seara la Kiev. Cei trei lideri nu au facut declaratii oficiale la finalul acesteia.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko, omologul sau francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel au discutat asupra unor modalitati de punere in aplicare a acordurilor de la Minsk si solicita "incetarea imediata a focului" in estul Ucrainei, potrivit unui comunicat publicat vineri dimineata de Biroul de presa al Presedintiei Ucrainei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri