Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un incendiu de amploare izbucnit sambata dimineata in Turnul Tortei din Dubai, o cladire de 86 de etaje, conform site-ului GulfNews.com.

Incendiul a izbucnit sambata dimineata la etajul 50 al cladirii cu inaltimea de 352 de metri situata in cartierul Dubai Marina. "Zece persoane s-au intoxicat cu fum. Unul dintre pacienti este o femeie insarcinata. Nu exista persoane aflate in stare grava", a declarat un oficial din cadrul Protectiei civile, Mishal Abdul Kareem Mohammad, potrivit Mediafax.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul in aproximativ doua ore. Sute de persoane au fost evacuate din cauza incendiului, care a provocat daune pe zeci de etaje.

Turnul Tortei are 86 de etaje si 676 de apartamente, fiind - la 352 de metri - a 32-a cladire din lume ca inaltime si a zecea din Emiratele Arabe Unite.

Sursa foto: Guilhem Vellut / Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri