Ministerul rus al Apararii a adresat o invitatie catre statele membre NATO pentru o conferinta pe tema securitatii care va avea loc in aprilie la Moscova. Unele dintre ele au acceptat deja invitatia, a anuntat joi adjunctul ministrului rus al Apararii Anatoli Antonov, citat de Sputnik in pagina electronica.

"Am invitat toate statele NATO la conferinta de securitate, inclusiv liderii Aliantei. Acum ramane sa decida colegii nostri daca sunt dispusi sa discute sau daca prefera o situatie cand sloganuri taioase sunt emise de capitalele lor la adresa noastra", a declarat Antonov. El a precizat ca Ucraina nu a fost invitata la conferinta internationala. "In acest moment al antagonismului brutal privind criza din sud-estul Ucrainei, am decis sa nu inflamam situatia la conferinta si am hotarat sa nu-i invitam pe colegii nostri ucraineni la eveniment", a afirmat Antonov, citat de Mediafax.

Statele occidentale creeaza o noua linie de divizare si au ales Rusia ca tinta in loc sa lupte impotriva terorismului, a mai spus ministrul adjunct. Sistemul securitatii internationale a fost perturbat de actiunile Statelor Unite si ale aliatilor lor si va fi dificil de refacut fara incredere reciproca, a apreciat el. Antonov a adaugat ca, in intreaga sa cariera militara si diplomatica, nu isi aminteste ca relatiile dintre Statele Unite si Rusia sa fi fost mai dificile ca in prezent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri