Politistii care se ocupa de cazul asasinarii opozantului rus Boris Nemtov au obtinut fotografii cu presupusii asasini, a anuntat joi postul rus de televiziune REN TV, citand o sursa din cadrul politiei.

Potrivit sursei citate de post, anchetatorii au reusit sa obtina imagini video in care apar doua persoane, la bordul unui automobil marca ZAZ Chance, in timp ce fugea de la locul crimei, scrie portalul Sputnik. "Judecand dupa imagini, putem deja sa afirmam ca aceste persoane sunt originare din sudul Rusiei", a declarat sursa citata, conform Mediafax.

Boris Nemtov, in varsta de 55 de ani, a fost impuscat mortal vineri noaptea in centrul Moscovei, in apropiere de Kremlin, un "asasinat care are toate elementele uni provocari", in opinia presedintelui rus Vladimir Putin. Nemtov a fost prim-vicepremier al fostului presedinte Boris Eltin la sfarsitul anilor '90, timp de un an si jumatate. Dupa venirea la purere a lui Putin, in 2000, el a intrat in opozitie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri