Autoritatile ruse au retinut sambata doi barbati suspectati de asasinarea politicianului de opozitie Boris Nemtov, relateaza agentia Sputnik in pagina electronica, citata de Mediafax.

Doi barbati au fost retinuti sub suspiciunea ca l-au asasinat pe politicianul Boris Nemtov, a anuntat sambata directorul Serviciului federal de securitate (FSB), Aleksander Bortnikov.

Potrivit lui Bortnikov, citat de postul de televiziune Rossiya-24, numele suspectilor sunt Zaur Dadaiev si Anzor Gubasev.
Directorul FSB a precizat ca presedintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la retinerea suspectilor.

Boris Nemtov, in varsta de 55 de ani, unul dintre cei mai vehementi critici ai lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal pe 27 februarie, in apropierea Kremlinului.

Presedintele rus Vladimir Putin a promis ca autoritatile vor face totul pentru a-i pedepsi pe cei responsabili de organizarea crimei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri