Ivanka Trump, una dintre mostenitoarele cele mai bogate si mai faimoase din lume, potrivit statisticilor realizate de revista Forbes, a vorbit despre relatia dintre ea si tatal sau, cunoscutul magnat american Donald Trump.

La doar 24 de ani, Ivanka este o prospera femeie de afaceri si are in spate ani buni de defilare pe podium in calitate de model pentru creatori de moda renumiti.

Frumoasa mostenitoare este inca necasatorita si nici nu are vreun gand sa paseasca spre altar, insa tatal ei a vrut sa-i dea cateva sugestii. Ea a declarat recent, precizeaza ClickNews, ca stie foarte bine ce fel de baiat isi doreste tatal ei pentru ea, insa a dezvaluit ca incearca sa nu se ghideze dupa preferintele acestuia.

"Ii plac barbatii atletici pentru ca el insusi si-a dorit sa fie sportiv. Isi doreste un anumit tip de sot pentru mine, insa atunci cand incepe sa-mi vorbeasca, incerc sa nu-l ascult", a spus Ivanka. De asemenea, ea a precizat ca prefera sa astepte cat mai mult timp posibil inainte de a-i prezenta tatalui sau pe cineva avand in vedere reputatia de "om dur" care ii este atribuita acestuia. Ivanka a subliniat ca celebrul sau tata este diferit de felul in care pare la televizor. "Este un om disponibil si este pacat ca inainte de o sedinta la care participa oamenii incep sa se agite. Nu cred ca este diferit de alti tati. Este protectiv si sunt sigura ca exista parinti mai rai decat el. Nu a lovit pe nici unul dintre barbatii cu care am iesit... Cel putin din cate stiu eu...?", a spus Ivanka.

Desi tatal sau ii ofera sfaturi, Ivanka stie mai bine decat oricine ce-si doreste, actorul Joaquin Phoenix figurand intre preferintele ei. "Imi place Joaquin Phoenix. Mi se pare cu adevarat sexy. Nu-mi plac barbatii care au o frumusete traditionala. Nu-l detest pe Christian Bale, insa cred ca este un fel de Adonis", a spus mostenitoarea.

Deocamdata insa, una dintre mostenitoarele imperiului Trump, nu si-a propus decat sa se distreze in compania prietenilor sai.

"Imi place sa ma distrez cu amicii, sa ies seara cu ei. Nu o sa ma vedeti niciodata dansand pe mese", a spus Ivanka. Fiind intrebata daca tatal sau i-a dat in mod direct sfaturi legate de dragoste, Ivanka a negat.
"Nu, nu mi-a dat sfaturi in mod direct. Eu am incercat sa-i dau, insa nu m-a ascultat", a dezvaluit fiica magnatului american. Un lucru este cert: Donald Trump isi doreste pentru fiica sa un tip atletic si nicidecum mostenitor al vreunei averi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri