Pilotii avionului in care se afla presedintele Poloniei, Lech Kacynski, au fost indrumati de membri ai anturajului prezidential sa aterizeze la Smolensk, in 2010, in pofida vizibilitatii reduse, potrivit conversatiilor inregistrate de cutia neagra, informeaza Reuters citat de Mediafax.

Pilotii le-au cerut pasagerilor avionului prezidential de mai multe ori sa pastreze linistea sau sa iasa din carlinga, potrivit stenogramei conversatiilor prezentata de postul de radio polonez RMF FM.

In plus, din conversatii reiese ca persoanele din apropierea cabinei de pilotaj consumau bere, chiar daca nu exista indicii ca pilotii ar fi consumat alcool.

Avionul s-a prabusit in anul 2010 in apropierea aeroportului militar rus Smolensk, provocand moartea a 96 de persoane, inclusiv a presedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, a sotiei acestuia, a guvernatorului Bancii centrale poloneze si a unor oficiali militari de rang inalt. Procurorii militari polonezi, care investigheaza cazul, au refuzat sa comenteze dezvaluirile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri