Rusia este "ingrijorata" de faptul ca cetatenii rusi care lupta in Irak si Siria alaturi de gruparea extremista sunnita Stat Islamic (IS) ar putea continua actele teroriste la intoarcere in tara, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, citat de agentia Sputnik.

De asemenea, Putin a dat asigurari ca serviciile de securitate rusesti monitorizeaza situatia.

"Noi constientizam acest lucru, il luam in considerare si actionam in consecinta. Nu pot sa spun ca stim identitatea tuturor (rusilor care sunt) membri (ai SI), dar stim un numar aproximativ", a spus presedintele rus.
Potrivit autoritatilor de la Moscova, aproximativ 1.700 de cetateni rusi lupta alaturi de SI. Cel putin 20.000 de straini au aderat la SI in ultimii trei ani, conform unor estimari ale Centrului national antiterorism al Statelor Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri