Aproximativ 150 de militari romani participa, alaturi de militari din 17 tari membre NATO si partenere, la exercitiul "Saber Junction 15", ce se desfasoara la JMRC (Joint Multinational Readiness Center) Hohenfels, Germania.

Misiunea soldatilor romani este de a apara un sat de fortele de opozitie, simulate de militari din Macedonia si SUA. Exercitiul "Saber Junction 15" se desfasoara in Hohenfels, Germania, in perioada 1-31 aprilie, fiind efectuat de peste 4.700 de militari din 17 tari membre NATO si partenere, arata Mediafax.

Potrivit unui comunicat al MApN, un detasament de aproximativ 150 de militari din cadrul Batalionului 32 Infanterie "Mircea" al Brigazii 18 Infanterie "Banat" si Divizia 2 Infanterie "Getica" participa la exercitiu.

"Exercitiul are ca scop antrenarea fortelor in comun in situatii complexe, specifice mediului operational modern, realizarea conectivitatii si a interoperabilitatii, precum si testarea si demonstrarea compatibilitatii procedurilor de operare si capabilitatilor militare ale tarilor NATO si partenere", se arata in comunicatul MApN.

Sursa foto: Militari romani/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri