Cel putin doi cetateni italieni si doi francezi au murit in urma cutremurului produs in Nepal, al carui bilant depaseste, potrivit postului CNN, 3.800 de morti.

Conform agentiei de stiri ANSA, doi italieni au murit, iar patru sunt disparuti dupa cutremurul de 7,9 grade produs sambata. Filiala nepaleza a organizatiei Caritas estimeaza ca bilantul cutremurelor si avalanselor din Nepal va depasi 6.000 de morti, scrie Mediafax.

Cei doi italieni au fost surprinsi de o alunecare de teren, in Valea Rolwaling, la altitudinea de 3.500 de metri. Ministerul francez de Externe a confirmat moartea a doi cetateni francezi in Nepan, iar despre alti 676 nu exista informatii, relateaza Le Parisien. Cei doi francezi au fost loviti de pietre dislocate de miscarea telurica, a declarat seful diplomatiei, Laurent Fabius. Alti zece francezi au fost raniti.

"Prioritatea este localizarea celor 676 de francezi despre care nu se stie nimic", a adaugat Laurent Fabius, precizand ca alti 1.400 au transmis ca sunt bine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri