Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, si fetita sa au parasit sambata seara maternitatea Lindo a spitalului St. Mary din Londra, relateaza BBC.

Imbracata intr-o rochie de culoare galbena cu alb si purtand in brate mica printesa regala, al carei nume nu a fost facut inca public, ducesa de Cambridge a iesit zambitoare pe scarile maternitatii, sambata, la ora locala 18:15 (20:15, ora Romaniei), si a salutat admiratorii si jurnalistii prezenti in fata spitalului St. Mary, scrie Mediafax.

Ulterior, cuplul princiar si fetita sa a intrat din nou in spital. Dupa cateva minute, ducesa Catherine, printul William si fiica lor au iesit din nou din cladire, s-au urcat in automobilul lor si au plecat spre resedinta acestora, Palatul Kensington. Totodata, intr-o declaratie oficiala transmisa presei, ducesa de Cambridge si printul William au multumit angajatilor maternitatii pentru ingrijirea si tratamentul primite, dar si tuturor persoanelor care le-au facut urari.
Ducesa Catherine si mica printesa regala au parasit maternitatea in aceeasi zi in care s-a nascut fetita, intrucat familia regala britanica doreste sa se intoarca rapid la viata cotidiana.Ducesa de Cambridge si printul William

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut o fetita, sambata, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebelusul s-a nascut la ora locala 08.34 (10:34, ora Romaniei) si a avut la nastere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunt publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington. "Alteta Sa regala si copilul sau se simt foarte bine", a precizat, la momentul respectiv, Palatul Kensington. Printul William a fost prezent la nasterea celui de-al doilea copil al sau.

Membrii familiei regale britanice, in frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informati imediat privind nasterea bebelusului. In onoarea stranepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sambata, in timpul angajamentelor sale publice, o tinuta de culoare roz. Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, a nascut in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, in iulie 2013.

Bebelusul este al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George. Atat printul William, cat si fratele sau mai mic, printul Harry, s-au nascut tot in maternitatea Lindo, o aripa privata a spitalul St. Mary din Londra.
Informatia privind noua sarcina a ducesei Catherine a fost facuta publica pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

In varsta de 32 de ani, printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles. Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri