Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,1, s-a produs marti in Nepal, a anuntat institutul american de geofizica USGS, determinand numeroase persoane sa iasa din cladiri in capitala Kathmandu si fiind resimtit inclusiv in capitala indiana, relateaza Reuters, preluat de Mediafax.

Seismul s-a produs in apropierea taberei de baza pentru Everest, la o adancime de aproximativ 10 kilometri.

Anterior, un cutremur cu magnitudinea de 7,8 s-a produs la 25 aprilie in Nepal, provocand moartea a cel putin 8.046 de persoane si ranirea altor peste 17.800. La acel moment, ONU a estimat ca peste trei milioane de persoane au nevoie urgenta de ajutoare alimentare, adica jumatate dintre cei aflati in dificultate.De asemenea, 200.000 de copii si femei insarcinate sau care alapteaza au nevoie de suplimente alimentare, iar aproximativ 15.000 de copii care sufera de malnutritie severa si alti 70.000 cu malnutritie moderata au nevoie de hrana speciala.

Accesul in zonele izolate este in continuare principalul obstacol, in special in afara Vaii Kathmandu, iar in unele sate se poate ajunge doar cu elicopterul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri