Sir Roger Moore pregateste un film in care protagonisti vor fi actorii care au interpretat de-a lungul timpului rolul James Bond, informeaza femalefirst.co.uk.

"Sunt gata pentru a face asta, dar voi avea nevoie sa fiu dublat de zece cascadori", afirma starul in varsta de 87 de ani, confirmand ca fost contactat in acest sens de unul dintre studiourile cinematografice. Sean Connery, in varsta de 84 de ani, cel pe care Moore l-a inlocuit in seria "James Bond", este insa greu de convins sa participe la aceasta productie, avand in vedere ca s-a retras din activitate in 2006, potrivit Mediafax.

"Sean s-a eschivat cand a auzit de proiect, cred ca nu vrea sa mai fie asociat cu Bond", a adaugat Moore. Despre ceilalti trei actori avuti in vedere pentru participarea la aceasta productie cinematografica - George Lazenby, in varsta de 75 de ani, Timothy Dalton, in varsta de 71 de ani, si Pierce Brosnan, in varsta de 62 de ani - nu exista informatii ca ar respinge propunerea.

Actorul Roger Moore si-a inceput activitatea in 1945, jucand peste 91 de roluri in filme artistice si de televiziune. A interpretat rolul James Bond de sapte ori, fiind astfel actorul care a aparut in cele mai multe filme din serie, iar, in ultimii ani, a ales sa-si imprumute vocea pentru mai multe pelicule de animatie si a lansat recent o aplicatie pentru povesti de "noapte buna".

"Am urmarit de curand 'Scarface' si este atat de violent. Cred ca sunt putin de moda veche, dar imi plac basmele, de asta m-am implicat in aceasta aplicatie", a incheiat Moore. Cel mai cunoscut agent secret din lume a fost jucat de sase actori diferiti pe parcursul celor 23 de filme din aceasta franciza. James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Pe 6 noiembrie, va fi lansat cel de-al 24-lea film din serie, intitulat "Spectre", in care Daniel Craig interpreteaza pentru a patra oara rolul agentului James Bond. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia acestui film, al doilea din serie pe care il regizeaza Sam Mendes. Cele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din aceasta serie, "Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt film cu agentul 007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri