Organizatia extremista sunnita Statul Islamic a revendicat in cursul noptii de vineri spre sambata atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian si soldate cu 39 de morti, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Persoane inarmate au atacat vineri doua hoteluri din statiunea tunisiana Sousse, frecventata de turisti britanici, provocand moartea a 39 de persoane, potrivit ultimului bilant, potrivit Mediafax. Barbati deghizati in turisti au deschis focul la cele doua hoteluri cu mitraliere Kalasnikov ascunse in umbrele.

Organizatia extremista Statul Islamic a revendicat atacurile pe Twitter, anuntand ca autorul, Abou Yihya Al-Kairouni, "si-a atins tinta, Hotelul Imperial, in pofida masurilor de securitate".

Conform organizatiei Statul Islamic, atacurile au vizat un "bordel" si au provocat moartea a "aproximativ 40 de necredinciosi". Turisti belgieni, germani si britanici figureaza printre victime. Atacurile au vizat hotelurile Riu Imperial Marhaba si Soviva.

Sursa foto: Shutterstock / Statul Islamic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri