Rusia va analiza posibilitatea impunerii de sanctiuni impotriva unor state occidentale, prima vizata fiind Finlanda, afirma Nikolai Patrusev, seful Consiliului rus pentru Securitatea Nationala, informeaza site-ul agentiei AP.

Patrusev a facut aceste declaratii dupa o reuniune a Consiliului pentru Securitatea Nationala la care a participat si presedintele Vladimir Putin. Printre masurile luate in considerare de Moscova se numara modificarea conditiilor favorabile destinate companiilor de cherestea din Finlanda ca reactie la refuzul Guvernului de la Helsinki de a acorda viza unui oficial rus, potrivit Mediafax.

In discursul rostit la reuniune, Vladimir Putin a declarat ca Occidentul vrea sa pedepseasca Rusia, pe fondul crizei din Ucraina. "Rusia are politici interne si externe independente. Nu negociem suveranitatea, chiar daca unora nu le place acest lucru", a spus Putin.

Referindu-se la sanctiunile impuse de Uniunea Europeana si Statele Unite, Putin a adaugat: "Nu ar trebui sa ne asteptam ca unii dintre oponentii nostri geopolitici sa revizuiasca atitudinea neprietenoasa in viitorul apropiat". "Rusia va trebui sa raspunda prin masuri sistemice suplimentare in zonele esentiale", a adaugat Putin, fara a intra in detalii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri