Un barbat inarmat a deschis focul intr-un cinematograf din orasul Lafayette, in statul american Louisiana, joi seara, omorand doua persoane si ranind alte sapte, dupa care s-a sinucis, au anuntat autoritatile, citate de CNN.

Un barbat in varsta de 58 de ani, care era proprietarul cinematografului, a tras mai multe focuri de arma, a declarat colonelul Michael Edmonson, de la politia statului Louisiana. Atacatorul a actionat singur si este mort, a adaugat el, potrivit Mediafax.

Atacatorul a ucis doua persoane si a ranit alte sapte, dupa care s-a sinucis.

Atacul a avut loc in jurul orei 20.30 (vineri, 3.30, ora Romaniei), la cinematograful Grand Theatre, in timp ce aproximativ 100 de persoane vizionau comedia "Trainwreck".

Motivul atacului nu este cunoscut deocamdata, dar atacatorul avea antecedente penale din urma cu cativa ani, potrivit comandantului politiei din Lafayette, Jim Craft. Echipele de genisti au verificat cinematograful si parcarea, unde au identificat masina atacatorului, in care au observat obiecte suspecte.

Autoritatile vor intocmi de asemenea profilul atacatorului, ii vor perchezitiona locuinta si vor cauta date despre arma crimei.
Politia a inchis temporar un cinematograf Grand din apropiere si a mobilizat ofiteri la alte cinematografe, ca masura de precautie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri