Postarile pe retelele sociale au devenit un lucru obisnuit chiar si pentru liderii lumii, iar fotografiile de la evenimente, in unele cazuri de propaganda, ii scot pe acestia din cutumele oficiale. Vedeti in continuare 10 fotografii cu Barack Obama, Vladimir Putin, Li Keqiang, David Cameroon si Francois Hollande in situatii inedite.

Li Keqiang - Premierul Chinei

“Li Keqiang, premierul Chinei, a infruntat vantul pentru a coordona de la fata locului operatiunile de salvare a persoanelor dintr-un vas rasturnat in dimineata zilei de 3 iunie. Li a dat instructiuni salvatorilor despre cum sa isi faca treaba mai bine”, scrie siteul guvernului Chinez. Incidentul s-a soldat cu peste 430 de morti.

Foto: gov.cn

Vladimir Putin - Presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, participa la o receptie ce marcheaza 1.000 de ani de la decesul Sfantului Vladimir. La receptie au fost prezenti lideri politici si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe din Rusia.

Foto: kremlin.ru

Barack Obama, presedintele SUA

Cetatenii kenyeni s-au ingramadit sa il intampine pe presedintele SUA, Barack Obama. Acesta a vizitat in iulie Kenya, unde si-a intalnit sora si bunica vitrega.

Foto: whitehouse.gov

David Cameron - premierul Marii Britanii

David Cameron, premierul Marii Britanii, viziteaza gradina zoologica din Chester in timpul recentelor lucrari pentru extinderea acesteia.

David Cameron viziteaza Neasden Temple, templu hindus din Londra construit doar prin metode si cu materiale traditionale.

Foto: Facebook/David Cameron

Francois Hollande - Presedintele Frantei

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat o vizita surpriza la scoala 42, specializata in informatica. Supriza a fost atat de mare incat unii elevi inca dormeau pe holurile special amenajate (foto sus). Fotografia a fost ulterior scoasa de pe siteul administratiei prezidentiale franceza insa Huffington Post a pastrat o copie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri