Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), potrivit Wall Street Journal.

"Ma tem ca bilantul va fi de aproximativ 200 de morti", a declarat Flavio Di Giacomo, purtatorul de cuvant al Organizatiei Mondiale pentru Migratie. Un pescador la bordul caruia erau aproximativ 600 de imigranti s-a scufundat miercuri in largul Libiei. Naufragiul a avut loc la 45 de kilometri nord de orasul Zuwara, situat pe litoralul libian, scrie Mediafax.

Paza de Coasta italiana a anuntat ca 373 de imigranti au fost salvati, iar 25 de cadavre au fost recuperate. Aproximativ 2.000 de imigranti s-au inecat in Marea Mediterana in primele sase luni ale anului 2015, in tentativa de a ajunge in Europa.

Sursa foto: Vito Manzari, Immigrati Lampedusa / Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri