Coreea de Nord a amenintat ca va raspunde prin forta si va transforma Coreea de Sud intr-o "mare de foc", dupa ce materiale de propaganda au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granita tensionata dintre cele doua tari, relateaza DPA in pagina electronica.

"Fortele marionete nu ar trebui sa uite nicio clipa ca intreaga Coree de Sud s-ar putea transforma intr-o mare de foc din cauza operatiunilor nesabuite de distribuire a manifestelor", a afirmat armata nord-coreeana, potrivit Mediafax. "Exista o limita pentru rabdarea soldatilor" din Coreea de Nord, a adaugat armata.

Comunicatul a acuzat grupul de activisti sud-coreeni Vocea Martirilor pentru ultimul transport de manifeste, realizat cu ajutorul baloanelor, potrivit agentiei Yonhap. Alte organizatii conservatoare au trimis de asemenea baloane in zonele de granita din provinciile Gyeonggi si Gangwon, luna trecuta, a adaugat comunicatul.

Dezertori nord-coreeni si alti activisti din sud au afirmat ca s-au alaturat de asemenea operatiunii de propaganda. Phenian a afirmat ca aceste actiuni se desfasoara cu "acordul tacit al regimului si armatei sud-coreene".

Astrelok / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri