Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act la Toronto saptamana trecuta si este constanta in evolutii, informeaza site-ul wtatennis.com.

"Simona joaca foarte bine. A fost in finala saptamana trecuta, munceste din greu pentru fiecare punct si joaca bine in mod constant. Cand m-a invins la Singapore, a jucat foarte bine. A avut o dorinta de razbunare incredibila. Sper sa fiu pregatita daca decide sa faca asta din nou", a declarat Williams. Presa americana noteaza ca Serena Williams ar putea deveni prima jucatoare care se impune a doua oara consecutiv la Cincinnati, o premiera de la infiintarea competitiei. Williams s-a impus si anul trecut in finala cu Ana Ivanovici, scor 6-4, 6-1. Conform previziunilor de pe site-urile specializate in tenis, Williams se va impune in meciul cu Halep in trei seturi, potrivit Mediafax.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificandu-se in finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, faza in care va evolua, duminica, nu inainte de ora 22.00, impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA. In urma acestui rezultat, Halep va urca, incepand de luni, pe locul 2 WTA. Clasamentul WTA de saptamana viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competitie care va incepe la 31 august. A doua favorita va avea certitudinea ca nu o va intalni inaintea finalei pe Serena Williams.

Pana atunci, Halep va juca, la Cincinnati, pentru a saptea oara impotriva numarului 1 mondial, care a invins-o, in semifinale, cu scorul de 6-4, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 20 WTA si cap de serie numarul 14. Scorul partidelor dintre Halep si Serena Williams este de 5-1 in favoarea americancei. Ele s-au intalnit ultima data, in martie, in semifinalele turneului de la Miami, cand Williams a castigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5. In octombrie 2014, in finala Turneului Campioanelor, Halep a fost invinsa cu scorul de 6-3, 6-0. Cele doua s-au mai intalnit si in Grupa Rosie a competitiei, cand Halep a castigat cu 6-0, 6-2.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri