Fondul de private equity si venture capital 3TS Capital Partners a anuntat vanzarea integrala a companiei poloneze Rankomat. Cumparatorul este Bauer Media, grup german cu afaceri in domeniul media si al internetului.

Valoarea tranzactiei nu a fost anuntata oficial.

Rankomat este lider de piata in Polonia pe segmentul agregatoarelor de asigurari online, sector ce inregistreaza o puternica dezvoltare in Europa. Compania a fost infiintata in 2008 de un grup de investitori condus de Jacek Olechowski.

“Rankomat este un foarte bun exemplu al cooperarii dintre investitorii activi si antreprenori. Achizitia facuta de Bauer Media pune bazele cresterii ulterioare a afacerii si permite fondului nostru sa realizeze unul dintre cele mai de succes exit-uri din istoria 3TS”, a declarat, intr-un comunicat oficial, Zbigniew Lapinski, partener 3TS Varsovia.

3TS Capital Partners este una dintre cele mai importante companii de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est. Compania mizeaza pe investitii de tip “growth” in companii din IT, media si servicii tehnologice. 3TS are birouri in sapte orase, printre care Varsovia, Bucuresti si Viena.

Disclaimer: 3TS Capital Partners este unul din actionarii InternetCorp, publisher-ul wall-street.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri