Artistul indian Sudarsan Pattnaik i-a adus un omagiu baietelului sirian in varsta de trei ani, care s-a inecat in Turcia, realizand o sculptura din nisip cu imaginea trupului acestuia, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Aceasta sculptura din nisip, care a fost realizata de Sudarsan Pattnaik pe plaja din orasul indian Puri, se alatura miilor de omagii aduse in ultimele zile lui Aylan Kurdi, un baietel in varsta de trei ani, care a fost descoperit mort pe o plaja din Turcia, dupa ce ambarcatiunea cu care acesta si familia sa incercau sa ajunga in Grecia s-a scufundat. Alaturi de Aylan au decedat si mama acestuia, Rehan, in varsta de 35 de ani, si fratele sau, Galip, in varsta de cinci ani.

O fotografie tulburatoare cu imaginea lui Aylan Kurdi, adus pe tarmul turcesc de ape, a concentrat atentia lumii asupra valului de imigranti alimentat de razboi si lipsuri.

Artistul indian Sudarsan Pattnaik a recreat din nisip exact imaginea lui Aylan Kurdi, surprins intins cu fata in jos pe o plaja din Turcia.

Alaturi de sculptura realizata, Sudarsan Pattnaik a scris mesajul "Humanity washed ashore. SHAME SHAME SHAME..." (Umanitatea a esuat. Rusine Rusine Rusine, n.r.).

In social media, utilizatorii au creat numeroase opere de arta ca urmare a acestei tragedii, multe dintre acestea imaginandu-l pe baietelui sirian sub forma unui inger.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri