Ministrul ungar al Apararii, Csaba Hende, a demisionat luni din functie, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei, a anuntat centrul de informare al Guvernului, intr-un comunicat citat de MTI.

Potrivit comunicatului, premierul Viktor Orban a acceptat demisia lui Hende si i-a cerut lui Istvan Simicsko sa gestioneze portofoliul apararii. Cabinetul de securitate nationala s-a reunit anterior, luni, intr-o sedinta pentru a evalua situatia imigratiei si a asculta un raport privind starea actuala a gardului care se construieste in prezent de-a lungul granitei ungaro-sarbe, se arata in comunicat.

Hende, care era ministru al Apararii din 2010, si-a prezentat demisia in urma reuniunii, scrie Mediafax.

Simicsko este parlamentar al partidului crestin-democrat din 2006. El a fost secretar de stat responsabil cu serviciile civile de securitate nationala in perioada 2000-2002 si secretar de stat in Ministerul Apararii intre 2010 si 2012. Din 2014, el este secretar de stat pentru sporturi, in cadrul Ministerului pentru Resurse umane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri