Migrantii care au blocat mai devreme autobuzele au inceput sa paraseasca punctul de frontiera Roszke de sambata dimineata, dar numarul de noi migranti ce intra in Ungaria continua sa creasca, au declarat corespondenti ai agentiei de presa MTI la fata locului, potrivit Agerpres.

Vineri seara, un mic grup de barbati in principal tineri au blocat autobuzele ce asteptau sa-i transporte pe migranti la punctele de inregistrare, asezandu-se sau stand in picioare in calea vehiculelor. Migrantii au vrut sa evite inregistrarea, dar au fost de acord ulterior sa se urce in autobuze la indicatiile politiei care comunica cu ei cu ajutorul unor interpreti voluntari, noteaza MTI.

In timpul noptii, peste 20 de autobuze au dus sute de imigranti la punctul de inregistrare din apropiere care s-a umplut pana la refuz. Dimineata, autobuze suplimentare au fost trimise la Roszke unde numarul de migranti continua sa creasca.

Citeste articolul integral pe Agerpres.

Sursa foto: Imigranti / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri