Primarul László Toroczkai din localitatea ungara Ásotthalom, de la granita cu Serbia, a realizat un videoclip in stilul unui film comando pentru a avertiza imigrantii care incearca sa treaca granita ca Ungaria este o alegere gresita, scrie metro.co.uk.

Migrantii sunt avertizati ca vor fi arestati si ar putea ajunge la inchisoare in cazul in care sunt prinsi incercand sa intre in tara in mod ilegal. Videoclipul arata apoi graniceri care survoleaza cu elicopterul, masini 4x4, calare si pe motociclete.Asotthalom Ungaria

Primarul le sugereaza imigrantilor o harta Google a rutelor spre Germania, “Daca esti un imigrant ilegal si doresti sa ajungi in Germania, atunci cel mai scurt drum din Serbia este prin Croatia si Slovenia. Ungaria este o alegere proasta. Incepand de astazi, 15 September, in Ungaria, trecerea ilegala a frontierei este o crima”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri