Milos Zeman, presedintele din Republica Ceha, a declansat o controversa dupa ce a declarat ca imigrantii vor ucide femeile infidele cu pietre si le vor taia mainile hotilor, in timp ce vesmintele islamice vor "priva" tara sa de frumusetea reprezentantelor sexului frumos, noteaza Gandul.

Politicianul controversat in varsta de 71 de ani, cunoscut pentru declaratiile sale acide, a declarat in fata angajatilor unei macelarii din estul localitatii Lechotice ca "nu ne vom putea bucura de frumusetea acestor femei, deoarece sunt imbracate din cap pana in picioare".

"Pentru unele femei, acesta este un avantaj, dar numarul lor este limitat", a mai spus presedintele ceh. Afirmatiile sale survin intr-un moment extrem de delicat, in care imigrantii blocati in Croatia au ajuns in Slovenia, dupa ce Ungaria si-a inchis granita, scrie Daily Mail. Milos Zeman a mai sustinut ca imigrantii "vor respecta legea sharia, in locul legilor cehe": "Femeile infidele vor fi ucise cu pietre si hotilor li se vor taia mainile", a declarat Milos Zeman.

Citeste articolul integral pe Gandul.

yakub88 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri