Cel putin 42 de persoane au murit intr-un grav accident rutier vineri dimineata, la Gironde, in sud-vestul Frantei, unde un autocar si un camion au intrat in coliziune frontala si au luat foc, relateaza ziarul Le Parisien in pagina electronica.

Accidentul a avut loc catre ora locala 7.30 (8.30, ora Romaniei), la Puisseguin, in apropiere de Libourne, pe drumul departamental 123, potrivit cotidianului Sud-Ouest. Cele doua vehicule s-au incastrat unul in celalalt din cauza impactului, scrie Mediafax.

Opt persoane au reusit sa fuga din autocarul in flacari. Potrivit le Parisien, cinci dintre ele s-ar afla in stare foarte grava. Salvatorii au anuntat anterior ca exista cinci supravietuitori. Prefectura Gironde a anuntat bilantul de 42 de morti. Un bilant anterior anunta ca soferul si cei 38 de pasageri ai autocarului au murit in accident.

Aproximativ 60 de pompieri au fost mobilizati la interventie, potrivit France bleu Gironde. "Guvernul este total mobilizat pentru aceasta tragedie", a declarat presedintele francez François Hollande, aflat intr-o vizita in Grecia.

Ziarul Sud Ouest scrie ca pasagerii erau persoane de varsta a treia care plecau intr-o calatorie. Ei au plecat din comuna Petit-Palais la Dordogne. Potrivit Le Parisien camionul transporta lemn.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri