Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 27 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert.

"Un incendiu produs intr-un club din Bucuresti s-a soldat cu 27 de morti, alte zeci de persoane fiind ranite", a transmis postul tv american CNN, in timp ce BBC News noteaza ca "Romania este in stare de soc" din cauza tragediei. "Douazeci si sapte de morti si zeci de raniti intr-un incendiu produs la un club de noapte din Bucuresti", a relatat agentia de presa britanica Reuters, potrivit Mediafax.

"Bucuresti: 26 de morti si 88 de raniti in stare grava dupa o explozie produsa intr-o discoteca", titreaza cotidianul francez Le Parisien. "Incendiu mortal intr-un club de noapte din Bucuresti", noteaza Le Monde. Informatia a fost preluata si de Agentia France Presse, de Associated Press, de presa rusa, germana, italiana si chineza. "Tragedie in Romania: cel putin 26 de morti in urma unei explozii produse intr-un club din Bucuresti", scrie revista germana Focus. "Bucuresti: explozie intr-o discoteca, cel putin 27 de morti", titreaza cotidianul italian La Repubblica.

Si ziarul Corriere della Sera, precum si agentiile italiene ANSA, AGI si Adnkronos relateaza despre drama din Romania. "Tragedie intr-un club de noapte din Bucuresti: zeci de fani heavy-metal au murit intr-o explozie", noteaza postul german N-TV. De altfel, materialele editoriale despre tragedia petrecuta in centrul Bucurestiului sunt primele la rubricile de stiri Google in limbile engleza, franceza, italiana si germana. Potrivit celui mai recent bilant, 27 de persoane au murit, iar alte 162 au fost transportate la spital in urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Bucurestiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri