Vladimir Putin a fost numit cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, de revista Forbes. Presedintele rus este urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack Obama, care coboara pe locul al treilea, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Clasamentul pe 2015 a fost publicat miercuri, la numai cateva saptamani dupa ce Putin a sfidat incercarile Occidentului de a-l izola prin sanctiuni si a deschis un nou front in razbiul sirian, trimitand aviatia rusa sa efectueze raiduri aeriene, dupa care l-a primit intr-o vizita pe presedintele sirian, Bashar al-Assad, potrivit Mediafax.

"Putin continua sa dovedeasca faptul ca este unul dintre putinii oameni din lume suficient de puternici pentru a face ce vor - si sa scape", a apreciat Forbes.

In clasamentul de anul acesta, cancelarul german Angela Merkel a urcat pe locul al doilea, dupa ce in 2014 s-a clasat pe locul cinci.
Presedintele american Barack Obama a coborat pe locul al treilea, dupa ce anul trecut s-a clasat pe locul doi.

Papa Francisc si presedintele chinez, Xi Jinping, ocupa urmatoarele pozitii, incheind astfel topul cinci al celor mai puternici oameni din lume.
Clasamentul Forbes listeaza cei mai puternici lideri politici si economici din lume, tinand cont de impactul lor social, resursele financiare si sferele de influenta.

Sursa foto: Vladimir Putin/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri