Peste 70.000 de oameni, suporteri englezi si francezi, care urmau sa asiste la un meci amical intre Franta si Marea Britanie, au cantat La Marseillaise, imnul national al Frantei, in memoria victimelor antentatelor de la Paris de vinerea trecuta.

Niciodata pe stadionul Wembley nu a rasunat mai tare imnul unei echipe adverse. „A fost un moment in care toata lumea s-a unit, un moment puternic si emotionant, un moment de durere pentru toti”, a declarat Didier Deschamps, managerul echipei franceze, potrivit The Guardian.

Totodata, stadionul a fost colorat in albastru, alb si rosu, culorile drapelului francez. Suporterii englezi au purtat steaguri si pancarte cu lozinci precum „We’re not afraid” sau „Liberte, egalite, fraternite” si au putut sa citeasca versurile imnului La Marseillaise proiectate pe doua ecrane imense de pe stadion, scrie The Telegraph.

Printre cele peste 70.000 de persoane prezente pe Wembley, s-au numarat premierul David Cameron si printul William, care este si presedintele Federatiei Engleze de Fotbal.

Sursa foto: Wembley Stadium/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri