Salah Abdeslam, cautat in prezent pentru participare la atacurile de la Paris, a cumparat aproximativ zece detonatoare electrice de la o firma de pirotehnie din regiunea pariziana, relateaza Le Parisien in editia electronica de sambata.

Potrivit ziarului, Abdeslam, care este suspectat ca a participat la organizarea atacurilor de la 13 noiembrie si care se afla in continuare in libertate, a fost in septembrie la o firma de pirotehnie cu sediul la Saint Ouen l’Aumône (Val-d’Oise) pentru a cumpara detonatoare electrice. Informatia a fost confirmata de catre mai multe surse apropiate dosarului, precizeaza Le Parisien. Abdeslam s-a informat in legatura cu eficienta acestor detonatoare si a cumparat aproximativ zece, scrie ziarul, potrivit Mediafax.

Administratorul societatii este cel care a alertat serviciile de securitate dupa atacurile comise pe 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti si peste 350 de raniti, in urma difuzarii fotografiei si numelui presupusului terorist. El si-a amintit de Abdeslam, al carui comportament l-a "intrigat" din cauza insistentei asupra fiabilitatii dispozitivului. Ca dovada a identitatii sale, Salah Abdeslam, care nu era cautat in Franta la acea vreme, si-a lasat permisul de conducere la artificier, precizeaza Le Parisien.

Sursa foto: IgorGolovniov/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri