Un barbat a injunghiat trei persoane intr-o statie de metrou din Londra inainte de a fi arestat de Politia londoneza. Politia a anuntat ca trateaza incidentul ca fiind unul "terorist".

Un barbat a suferit rani mai grave, dar viata lui nu este in pericol, a anuntat Politia londoneza, citata de CNN. Ceilalti doi au suferit rani minore.

Suspecul a fost dus la o sectie de Politie din Londra.

Potrivit unor martori citati de presa britanica, suspectul a strigat "asta este pentru Siria" in timpul comiterii atacului, anunta Mediafax.

In timp ce era luat de politie, suspectul a afirmat ca atacul este "un raspuns la interventia (Marii Britanii) in Siria", relateaza The Guardian.

Politia a fost anuntata la ora 7 dupa-amiaza (ora Londrei) ca mai multe persoane au fost injunghiate la statia de metrou Leytonstone si ca un barbat ameninta in continuare cu cutitul.

"Tratam acest incident ca fiind unul terorist. Recomandam cetatenilor sa ramana calmi, dar alerti si vigilenti. Amenintarea terorismului ramane majora, ceea ce inseamna ca un atac terorist se poate intampla in orice moment", a declarat comandantul Richard Walton, citat de CNN.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri