Harrison Ford i-a adresat magnatului american cu aspiratii prezidentiale Donald Trump un mesaj plin de ironie, dupa declaratiile apreciative ale miliardarului la adresa interpretarii sale din filmul de actiune "Air Force One", lansat pe marile ecrane in 1997, informeaza nme.com.

Miliardarul Donald Trump, care spera sa fie desemnat candidat al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite din anul 2016, a dezvaluit recent faptul ca i-a placut foarte mult felul in care Harrison Ford a interpretat un presedinte american in filmul "Air Force One", potrivit Mediafax.

"Filmul meu preferat este cel in care Harrison Ford joaca rolul unui presedinte aflat la bordul aeronavei prezidentiale", a declarat Donald Trump pentru The New York Times. "Il iubesc pe Harrison Ford - si nu doar pentru ca inchiriaza proprietati care imi apartin. El ia apararea Americii", a adaugat magnatul american. In schimb, Harrison Ford, la fel ca majoritatea artistilor de la Hollywood, nu il simpatizeaza deloc pe politicianul american. Joi, starul hollywoodian a fost invitat intr-o emisiune de televiziune, "10 Studio", un talk-show matinal din Australia, si nu a ezitat sa il ironizeze pe Donald Trump.

Atunci cand jurnalista care il intervieva a mentionat numele magnatului american, Harrison Ford a lansat imediat o prima ironie: "Donald Trump? Dragul nostru Donald Trump? Care vrea sa devina presedintele Statelor Unite? O, nu! Presedinte al Statelor Unite? Credeam ca voia sa fie doar rezident".
Apoi, starul francizei "Star Wars" a continuat: "Nu vrea doar sa locuiasca acolo, ci si sa conduca tara? Nu pot sa cred asa ceva".

Referindu-se, apoi, la declaratiile apreciative facute de Donald Trump la adresa prestatiei sale din filmul "Air Force One", actorul Harrison Ford a spus: "E un film, Donald. A fost doar un film". "Lucrurile nu se petrec astfel in viata adevarata. Dar cum ai putea tu sa intelegi asta?", a adaugat starul hollywoodian.

In urma cu cateva zile, Donald Trump i-a multumit lui Katie Hopkins, o jurnalista britanica, acuzata adeseori de discriminare de clasa si de rasism - considerata de miliardarul american "o editorialista respectata" -, pentru faptul ca a luat apararea sugestiilor sale controversate in ceea ce priveste lupta impotriva terorismului, inclusiv prin adoptarea unor masuri care interzic accesul musulmanilor in Statele Unite. "Politicienii din Marea Britanie ar trebui sa urmeze exemplul lui Katie Hopkins. Multi oameni din Marea Britanie sunt de acord cu mine in aceasta privinta", a scris Donald Trump pe reteaua de socializare Twitter.

Intre timp, in Marea Britanie a fost lansata o petitie prin care initiatorii ei cer autoritatilor sa anuleze dreptul politicianului Donald Trump de a intra pe teritoriul acestei tari. Petitia respectiva a fost semnata deja de peste o jumatate de milion de persoane.

Sursa foto: Christopher Halloran / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri