Un barbat a incercat sa loveasca patru militari francezi cu o masina, in fata unei moschei din orasul Valence, in sud-estul Frantei, agresorul fiind ranit grav de focurile de arma trase de fortele de ordine, informeaza Le Monde.

Incidentul a avut loc vineri dupa-amiaza in fata Marii Moschei din orasul Valence, situat in departamentul Drôme (sud-estul Frantei), scrie Mediafax.

Un barbat a incercat sa loveasca patru militari cu un vehicul marca Peugeot 307, de doua ori. Militarii au deschis focul spre agresor, ranindu-l grav, a declarat primarul orasului, Nicolas Daragon.

Un militar a fost ranit usor in incident. De asemenea, un trecator a fost atins de un glont tras de militari spre agresori. Agresorul a fost transportat la spital in stare grava, iar autoritatile incearca sa afle motivatiile atacatorului.

"Agresorul este spitalizat, urmeaza sa ii fie evaluata starea psihiatrica si motivatiile exacte", a precizat primarul orasului Valence.

Sursa foto: BlackMac / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri