Autoritatile din Dubai incearca sa afle cauzele incendiului produs la hotelul de 63 de etaje, martori afirmand ca au auzit mai multe explozii inainte de izbucnirea focului, in timp ce autoritatile au confirmat ca 16 persoane au fost ranite in incident.

Potrivit martorilor, cu cateva secunde inainte de izbucnirea incendiului au fost auzite mai multe explozii la o terasa de la parterul cladirii. Autoritatile sustin insa ca incendiul a izbucnit la etajul 20 al cladirii de 63 de etaje, scrie Mediafax.

Pompierii si procurorii din Emiratele Arabe Unite depun eforturi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii incendiului. Guvernul din Dubai a anuntat ca 16 persoane au fost ranite in timpul evacuarii a mii de oameni din Hotelul de lux Address. Conform unor surse, o persoana a murit intr-o busculada produsa in timpul evacuarii cladirii, dar informatia nu a fost confirmata de autoritati.

Incendiul puternic a izbucnit, joi seara, intr-un hotel situat in centrul orasului Dubai, in Emiratele Arabe Unite, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de Revelion, care s-a desfasurat normal. Hotelul Address, din categoria "cinci stele premium", are 200 de camere simple sau duble si 600 de apartamente.

Incendiul a cuprins circa 20 de etaje ale imobilului situat langa celebrul turn Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, avand 828 de metri. Mii de persoane, inclusiv turisti straini, se aflau in hotel in momentul izbucnirii incendiului.

Sursa foto: Ashraf Jandali/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri