Imigrantii extracomunitari care vor fi gasiti vinovati de implicare in agresiunile impotriva femeilor produse in Germania risca sa fie deportati, avertizeaza membri ai Guvernului federal de la Berlin, informeaza cotidianul The New York Times.

Potrivit martorilor, barbati de origine araba sau nord-africana au atacat aproximativ 100 de femei, de Revelion, in orasele Koln, Hamburg si Stuttgart, noteaza Mediafax. Ministrul Justitiei, Heiko Maas, a avertizat ca imigrantii extracomunitari implicati in aceste infractiuni risca sa fie deportati.

"Tribunalele vor decide sanctiunile, dar pot fi avute in vedere deportari", a declarat Maas, explicand ca legea permite expulzarea strainilor condamnati la pedepse de peste un an de inchisoare. "Oricine comite infractiuni grave, oricare ar fi statutul sau, trebuie sa fie constient de riscul deportarii din Germania", a avertizat si Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat agresiunile "dezgustatoare" care au vizat zeci de femei din orasele Koln, Hamburg si Stuttgart, promitand pedepsirea autorilor, indiferent de orginea acestora.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri