Cutremurul din Taiwan. Cel putin 11 oameni, inclusiv o fetita de zece zile, au murit, iar alti 475 au fost raniti in urma cutremurului de 6,4 grade produs in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, anunta autoritatile locale, precizand ca circa 400.000 de persoane au ramas fara apa potabila.

Potrivit bilantului preliminar prezentat sambata dimineata, sapte persoane au murit, iar alte 403 au fost ranite in urma seismului. Printre persoanele decedate se numara o fetita care avea zece zile, scrie Mediafax.

Aproximatyiv 400.000 de persoane sunt afectate de oprirea apei potabile.

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale.

Seismul de 6,4 grade s-a produs sambata la ora locala 3.57 (vineri, 21.57, ora Romaniei), la adancimea de doar 25 de kilometri. Epicentrul a fost la 27 de kilometri nord-est de orasul taiwanez Pingtung, la 35 de kilometri sud-est de Yujing si la 48 de kilometri est-nord-est de Tainan.

Zona cea mai afectata de cutremur este orasul Tainan, unde cel putin 11 cladiri rezidentiale s-au prabusit, inclusiv un bloc de 17 etaje.

Sursa foto: photo story/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri