Inca o explozie s-a produs marti la Bruxelles, a saptea in decurs de cateva ore, anunta agentia Belga, precizand ca ar putea fi vorba de o explozie controlata a unui pachet suspect.

De asemenea, mai multe explozii mai mici au avut loc in apropiere de o statie de metrou din Bruxelles, iar presa locala a sugera ca genistii detoneaza orice pachet suspect gasit.

Presa belgiana scrie ca ar fi vorba de 13 morti si 35 de raniti - numarul acestora ar putea sa creasca. Totodata, pe aeroport au fost gasite trei centuri cu explozibil, cel mai probabil fiind folosite pentru atacuri sinucigase. Au fost trase focuri de arma si teroristi ar fi fost impuscati inainte sa detoneze.

Kristalina Georgieva, vice-presedinte al UE, si-a avertizat colegii sa ramana in cladirile Uniunii. Acestea au fost inchise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri