Un politist a fost ranit in incidentul armat comis luni dupa-amiaza la sediul Congresului Statelor Unite, iar autorul atacului a fost arestat, anunta surse citate de agentia Associated Press.

Potrivit surselor citate, un agent al Politiei Capitoliului a fost ranit in schimbul de focuri cu atacatorul, dar starea politistului nu este grava, transmite Mediafax.

Presupusul autor al atacului armat a fost arestat preventiv.

Conform agentiei AP, si autorul atacului armat a fost ranit in schimburile de focuri, fiind transportat spre spital. Nu exista informatii despre gravitatea ranilor agresorului.

Focuri de arma automata au fost auzite, luni dupa-amiaza, in Centrul de vizitare de la Capitoliu, sediul Congresului Statelor Unite, afirma surse citate de presa americana.

In contextul incidentului, sediul Congresului Statelor Unite si Casa Alba, sediul Presedintiei, au fost inchise. Angajatii celor doua institutii au primit recomandarea de a ramane in birouri pana la restabilirea securitatii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri