Doua explozii, urmate de un incendiu, s-au produs duminica dimineata la depozitul unei companii de transport de materiale periculoase aflat la nord de Bordeaux, in Franta, iar doi pompieri au fost raniti usor, relateaza France Info, potrivit News.ro.

Zona a fost evacuata si autoritatile au instituit un perimetru de securitate. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului. Potrivit primarului din Bassens, localitatea unde au avut loc exploziile, o cisterna a luat foc si a explodat, ceea ce a dus la o reactie in lant.

Numerosi pompieri, dar si echipaje de politie si de jandarmi, se afla la fata locului. Primaria din Bassens a fost deschisa duminica, pentru a primi locuitorii care s-au speriat de explozii si de fumul gros degajat.

Bassens este o localitate cu 7.000 de locuitori, iar zona industrial ocupa 60% din teritoriu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri