Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supravegheat o testare reusita a unui nou tip de motor pentru racheta balistica, a informat, sambata, agentia de presa KCNA, citata de Le Figaro.

Coreea de Nord a lansat, in ultimele saptamani, mai multe rachete cu raza scurta de actiune avand titlu experimental, pentru a oferi astfel o replica, potrivit presei oficiale de la Phenian, sanctiunilor impuse tarii de Natiunile Unite in urma efectuarii de catre aceasta, in ianuarie, a celui de-al patrulea test nuclear, scrie Mediafax.

In martie, Coreea de Nord a lansat o amenintare la adresa fortelor armate sud-coreene si americane, care efectueaza exerctii militare comune, acest stat promitand de asemenea "sa elibereze toata Coreea de Sud, inclusiv Seulul", potrivit agentiei de stat KCNA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri