Premierul Canadei, Justin Trudeau si-a uimit audienta atunci cand i-a raspuns unui reporter care il intrebase despre functionarea computerelor cuantice, in timpul unei conferinte de la Institutul pentru Fizica Teoretica din Waterloo.

„Aveam de gand sa va intreb despre computerele cuantice, dar – cand va asteptati ca misiunea Canadei impotriva ISIS sa inceapa din nou?”, a intrebat un jurnalist vineri, la evenimentul de la Institutul pentru Fizica Teoretica din Waterloo, Ontario, potrivit Business Insider.

Facand abstractie de ironia jurnalistului, Trudeau s-a lansat intr-o explicatie succinta despre cum functioneaza calculatoarele cuantice.

Justin Trudeau este al 23-lea si noul premier liberal al Canadei, a carui numire in functie marcheaza sfarsitul unei guvernari conservatoare timp de aproape un deceniu in statul nord-american. Liderul Partidului Liberal din Canada, are un cabinet format din 30 de ministri, impartit in mod egal intre barbati si femei. Intre acestia, cabinetul include, de asemenea, un Sikh, un tetraplegic, un fost refugiat afgan, imigranti, aborigeni, reprezentanti ai minoritatilor religioase si o femeie oarba.

Sursa foto: youtube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri