Cinci persoane au murit si alte cinci sunt in stare grava, dupa ce ar fi consumat droguri la o petrecere privata din cadrul unui festival de muzica electronica din Buenos Aires, relateaza BBC News online, potrivit Mediafax.

Potrivit sefului serviciilor de urgenta din capitala Buenos Aires, Alberto Crescenti, victimele cu varste cuprinse intre 21 si 25 de ani sunt suspectate de intoxicare cu substante halucinogene pe care le-ar fi consumat la o petrecere privata din zona Costa Salguero, unde situatia ar fi scapat de sub control. "Vom vedea ce substante au consumat", a declarat Alberto Crescenti.

Festivalul de muzica electronica Time Warp era programat sa se desfasoare vineri si sambata, dar din cauza incidentului a doua seara de festival s-a anulat. Serviciile de urgenta din Buenos Aires au fost solicitate dupa ce ambulantele private care asigurau asistenta medicala pe parcursul festivalului au anuntat ca sunt depasite de situatie.

"Nu mai puteam sa stam inauntru, nu mai puteam respira", a declarat unul dintre participantii la petrecere postului TV local TN. "Era prea cald inauntru si prea multa lume", a adaugat acesta. Festivalul de muzica electronica Time Warp, lansat in Germania in 1994, a fost organizat in Buenos Aires pentru trei ani la rand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri