Arabia Saudita ar putea creste productia de titei cu mai bine de un milion de barili pe zi imediat, a anuntat printul Mohammed bin Salman, referindu-se la acordul de plafonare a productiei.

"Daca am vrea, am putea creste productia la 12,5 milioane de barili de la 11,5 milioane de barili imediat", a spus el. Arabia Saudita a produs 10,2 milioane de barili pe zi luna trecuta, conform datelor Bloomberg, potrivit Mediafax.

Daca regatul alege sa isi creasca investitia in productia petroliera, capacitatea totala ar putea creste la 20 de milioane de barili pe zi, a mai spus printul saudit.

"Nu sugerez ca ar trebui sa producem mai mult, dar putem face asta. Putem produce 20 de milioane de barili de petrol pe zi daca am investi in capacitatea de productie", a adaugat el.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri