Un avion de pasageri al companiei British Airways a fost lovit de o drona in timp ce se pregatea sa aterizeze pe aeroportul Heathrow din Londra, dar a aterizat in siguranta, fara a se inregistra victime, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Avionul efectua o cursa Geneva-Londra si avea la bord 132 de pasageri si cinci membri ai echipajului.

Potrivit politiei britanice, pilotul aeronavei a declarat ca ar fi vazut o drona care a lovit avionul inainte de a ateriza in siguranta pe aeroport.

Politia britanica a lansat avertismente in trecut in legatura cu utilizarea de drone controlate de la distanta in apropierea aeroporturilor si in alte locatii sensibile.

"La ora 12.50 (14.50), pe 17 aprilie, un pilot al unei curse care a aterizat pe aeroportul Heathrow din Geneva a declarat politiei ca o drona a lovit aeronava", a precizat politia londoneza intr-un comunicat.

"Se pare ca un obiect, aparent o drona, a lovit partea frontala a aeronavei", se arata in continuare in comunicat.

Reprezentantii companiei British Airways au declarat ca aeronava a fost examinata de ingineri, primind autorizatia de a opera urmatoarea cursa.

Sursa foto: Shutterstock/ Bychykhin Olexandr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri