Autoritatile elene au confiscat o uriasa incarcatura de analgezice, in cel mai mare port din Grecia, dupa ce au fost informate ca medicamentele erau destinate luptatorilor gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza The Associated Press.

Forte din domeniul luptei impotriva infractionalitatii financiare au anuntat ca peste 26 de milioane de pastile au fost descoperite intr-un container inregistrat ca transportand lenjerie, potrivit News.ro.

Autoritatile grece au primit o asistenta din partea Administratiei americane insarcinate cu lupta antidrog (DEA). Un oficial implicat in operatiune a declarat ca medicamentele au fost experdiate din India la Pireu, in Grecia, si urmau sa fie transportate cu alt cargobot catre Libia.

Atena a primit informatii de la servicii straine, potrivit carora compania libiana care urma sa le primeasca este un intermediar al gruparii Statul Islamic. Gruparea jihadista urma fie sa le ofere luptatorilor, fie sa le vandacu profit.

Sursa foto: Medicamente, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri