Donald Trump si-a revizuit propunerea de a interzice accesul tuturor musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite si a explicat ca se refera numai la cei care provin din tarile unde terorismul este o problema, a declarat o purtatoare de cuvant a sa, Hope Hicks, citata de Washington Post, scrie News.ro.

Hicks a precizat intr-un email ca, intr-un discurs rostit in urma cu aproape doua saptamani, Trump nu a mentionat musulmanii, ci a cerut interdictia temporara a accesului pentru “unii oameni care provin din unele (zone – n.r.) ingrozitoare – unde exista un terorism ingrozitor in lume, stiti care sunt acele locuri”.

La momentul respectiv, Trump parea sa extinda propunerea de interdictie, nu sa o limiteze. De asemenea, Hicks a subliniat ca interdictia nu se aplica celor care nu sunt musulmani, chiar daca provin din tarile unde terorismul este o problema.

Pe 7 decembrie, Trump a cerut “o interdictie totala si completa vizand intrarea musulmanilor in Statele Unite, pana cand reprezentantii tarii isi dau seama ce se intampla”. A doua zi, politicianul controversat a precizat ca interdictia ar fi “temporara” si ca ar exista o serie de exceptii, in privinta demnitarilor si atletilor.

Ulterior, candidatul la presedintie a afirmat ca aceasta interdictie si toate propunerile sale electorale sunt simple sugestii, deschise la negociere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri