Aeroportul Stansted (Essex) a fost evacuat de catre autoritati din cauza unei alarme de siguranta, conform Daily Express.

Nu este clar ce a declansat alarma, conform News.ro

Incidentul vine la circa 17 ore dupa atacul sinucigas soldat cu 41 de morti si 239 de raniti, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Miercuri, in jurul orei locale si a Romaniei 22.30, trei persoane inarmate au deschis focul la aeroportul Ataurk din Istanbul, al treilea cel mai aglomerat din Europa. Ele au fost impuscate de fortele de ordine si au detonat bombele pe care le avea asupra loc inainte de muri.

Potrivit unui bilant provizoriu, 41 de oameni au fost ucisi, dintre care cel putin 10 straini si trei persoane cu dubla cetatenie. Autoritatile au identificat deocamdata 37 dintre ei.

Autoritatile turce suspecteaza gruparea terorista Statul Islamic ca ar fi la originea atentatului, insa acesta nu a fost revendicat deocamdata.
Agentia de presa Dogan afirma ca medicii legisti au terminat autopsiile celor trei atacatori. Surse apropiate anchetei spun ca acestia ar fi cetateni straini.

Sursa foto: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri