Situatie fara precedent la o fabrica Coca-Cola din sudul Frantei. Angajatii au gasit intr-un container de suc de portocale provenit din Costa Rica o cantitate uriasa de cocaina, relateaza Bloomberg.

Fabrica Coca-Cola din orasul Signes, situat in apropierea coastei Mediteranei, produce concentrati pentru bauturi. Un purtator de cuvant al Coca-Cola France a spus ca angajatii au anuntat imediat politia, iar procuratura a deschis o ancheta. Sacii din containerul de suc de portocale contineau 370 de kilograme de cocaina, a spus purtatorul de cuvant, conform news.ro.

Procuratura din Marsilia a anuntat miercuri ca a deschis o investigatie legata de trafic si import de droguri ilegale. Frunze de coca ar fi fost folosite la producerea bauturii originale Coca-Cola in secolul 19, dar compania sustine ca nu a utilizat niciodata cocaina ca ingredient al bauturilor sale.

Sursa foto: phloxii /Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri