Mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim va fi una dintre „marile prioritati” ale presedintelui ales Donald Trump, a dezvaluit unul dintre consilierii sai de top, Kellyanne Conway, conform Adevarul.

ONU nu recunoaste orasul sfant ca fiind capitala Israelului, iar cele mai multe dintre ambasadele statelor membre sunt in Tel Aviv. O recunoastere oficiala a Ierusalimului drept capitala israeliana ar putea declansa un conflict diplomatic, pentru ca ar putea semnala ca SUA iau partea statului evreu in disputa cu Palestina in ceea ce priveste legitimitatea in acest oras, scrie „ The Independent“.

Cu toate acestea, Donald Trump a spus clar ca vrea sa mute Ambasada SUA la Ierusalim.„Este o mare prioritate pentru presedintele ales Donald Trump. A spus-o foarte clar in campanie si, ca presedinte ales, l-am auzit repetand acest lucru de mai multe ori in privat, daca nu chiar public”, a declarat Conway.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Shutterstock/vnews.tv

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri